Awardpresentatie

Exposanten op Duurzaam Verwarmd onderscheiden zich door de producten die zij presenteren, maar natuurlijk ook door de presentatie van hun eigen stand. Op een feestelijk moment tijdens de netwerkborrel zal de mooiste stand en de beste promotiecampagne worden beloond met een felbegeerde Duurzaam Verwarmds Award.

Welke neem jij mee naar huis?

  • The Green Heating Solutions Best Innovation Award
  • The Green Heating Solutions Best Presentation Award
  • The Green Heating Solutions Best Promotion Award

Awardpresentatie

De Duurzaam Verwarmd Best Innovation Award

Nieuwe producten vormen de kern van Solar Solutions International. In de Event Planner hebben exposanten de mogelijkheid om een product of dienst te nomineren dat niet langer dan 12 maanden op de markt verkrijgbaar is. Een onafhankelijke vakjury zal de Best Innovation Award toekennen aan het meest onderscheidende product of dienst.

De Duurzaam Verwarmd Best Presentation Award

De Best Presentation Award gaat naar de exposant met de mooiste stand. Er wordt niet alleen gekeken naar het standontwerp, maar ook naar het samenspel tussen stand en personeel.

De Duurzaam Verwarmd Best Promotion Award

De Best Promotion Award wordt gewonnen door de exposant die de beste en meest effectieve promotiecampagne(s) heeft gevoerd. Elke deelnemer krijgt een unieke invitatiecode die zij kunnen verspreiden onder de eigen relaties. De deelnemer die het meeste voorregistraties weet te halen wint de Best Promotion Award. Voor alle mogelijkheden voor het uitnodigen van uw relaties verwijzen wij u graag naar de Event Planner.

Hef het glas!

De HVAC-sector is constant in ontwikkeling en mijlpalen worden in rap tempo bereikt. Waar kun je hier beter bij stilstaan dan bij Duurzaam Verwarmd? Vier jullie eigen successen en die van je vakgenoten tijdens de feestelijke Solar Solutions Award Show!

Hef het glas!